BizZBizZe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BizZBizZe

Herşeyy BizBizZe Muhabbet

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Beni çekemeyen anten taksın

3 posters
YazarMesaj
qüccin

qüccin

Beni çekemeyen anten taksın Empty
MesajKonu: Beni çekemeyen anten taksın   Beni çekemeyen anten taksın Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 8:19 pm

Tarkan, istanbul da verdiği konserinde rakiplerine kafa tuttu.

Sanatçının "Beni çekemeyen anten taksın" lafı, herkesi güldürdü. Sanatçıyı izlemek bana da ikinci gecesinde nasip oldu. Şarkılarıyla mekanı dolduran 5 bin kişiyi coşturan Tarkan, konser öncesi kıyafet seçimlerinden saç kesimine kadar tarzında pek çok yenilik yapmıştı. Bu değişimdeki en büyük pay ise yakın arkadaşı Murat Erdoğan'a atti.
Ama konserde benim dikkatimi çeken asıl konu, ön sıradaki sandalyelerin tamamen tanınmış simaların çocuklarına ayrılmasıydı. Revna-Yıldırım Demirören'in çocukları Yelda ve Erdoğan, Emra-ibrahim Çarmıklı çiftinin kızları Cemra, Fulya-Fatih Terim'in kızları Merve ve Buse, Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin, Nilgün Belgün ile Abdullah Şahin'in kızları Oylum, Tarkan'ı en ön sıradan izleyenler arasındaydı.
CaN$uU_00
Admin
CaN$uU_00

MesajKonu: Geri: Beni çekemeyen anten taksın   Beni çekemeyen anten taksın Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:47 pm

qüseL laf ama anTEn taKsıN kıhkıh=)=)
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Beni çekemeyen anten taksın   Beni çekemeyen anten taksın Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:50 pm

efd süfer söz Gülçn htrlıomsn bzm oklda voleybol maçlarında büüq çarşaf gibi şelere yasıolrdı o sözü Very Happy
http://bizbizeyiz.yetkinforum.com
CaN$uU_00
Admin
CaN$uU_00

MesajKonu: Geri: Beni çekemeyen anten taksın   Beni çekemeyen anten taksın Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:52 pm

hehe=)=)=) ßiZDE ßi yerLEre yzaLım agam=)
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Beni çekemeyen anten taksın   Beni çekemeyen anten taksın Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 12:35 pm

oLar xD
http://bizbizeyiz.yetkinforum.com
CaN$uU_00
Admin
CaN$uU_00

MesajKonu: Geri: Beni çekemeyen anten taksın   Beni çekemeyen anten taksın Icon_minitimeÇarş. Eyl. 24, 2008 6:49 pm

Admin demiş ki:
oLar xD
=)=)

Beni çekemeyen anten taksın
1 sayfadaki 1 sayfası