BizZBizZe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BizZBizZe

Herşeyy BizBizZe Muhabbet

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

jokkk komikk nickler:D

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

jokkk komikk nickler:D Empty
MesajKonu: jokkk komikk nickler:D   jokkk komikk nickler:D Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 11:56 am

**Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn :d:d:d

**Zorla güzellik olmaz estetikle olurrr :d

**erkekler kadınlar önce yaratılmış olabilir ama her şaheserden önce bir kabataslak vardır

**acele kan aranıyor grubu fark etmez(imza: vampir

**Dün gece seni rüyamda gördüm dedin eeeee doğrudur sen beni ancak rüyanda görürsün

**aglamak derde deva olsaydı eczaneler sogan satardı

**gecelerdir aynı şey yüzünden uyuyamıyorumbenim hakkımda ne düşüneceğin umrumda bile değilbelki bunu benden beklemiyordun ama olan oldubelki bunu söylemek için çok erken ama bence zamanı geldisana şimdiye kadar cesaret edemediğim bir şeyi söylemek istiyorumdüşündüm ve korkmuyorumçok ciddi bir cevap bekliyorum SENCE HAMAM BÖCEKLERİ TERLER Mİ??

**BANA YAMUK YAPMA AMA KARE ÜÇGEN FALAN YAPABİLİRSİN

**ben güzele güzel demem kafam güzel olmayınca

**AŞKIM SENİ SEVİYORUM AMA PARAYI DAHA ÇOOOOOOOOK LAKİN; PARANIN NE ÖNEMİ VAR MÜHİM OLAN MİKTARI)

**KARAR VERMİSTİM SANA DÜNYANIN EN GÜZEL EN SİRİN EN MATRAK EN NADIDE EN GOZ ALICI HEDIYESINI GONDERECEK TIM AMA POSTACI BANA BAGIRDI (CIK O PAKETIN ICINDEN)DIYE?

**Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis, tüh ya evde yedek mum da kalmamis

**kalbımı verdım saklasın dıye salak buzdolabıan koymus kokmasın dıye

**Bir gün hayattan bıkıp çaresizce bir köşeye çekilip hüngür hüngür ağlamak istersen beni ara, yanında olmak isterim;ÇÜNKÜ mendil satıyorum 1 alana 1 bedava !!! )

**allah ikinci zenciyi yarattıktan sonra ne demiş? -tüh!Bu da yandı demiş

**hayat güzeldir yasamayı bilirsen sevgi bir faldır bakmayı bilirsen mutluluk özlemektir cekmeyi bilirsenben bir bas belasıyım kurtul kurtulabilirsen))

**Sen bir meleksin, dagda gezen bir ineksin, ot veririm yemesin, Allah belani versin,

**Uyanırsan gecenin bir yarısı ansızın Dalarsa gözlerin karanlığa anlamsız Ve bir sıcaklık hissedersen dizlerinde sakın telaşlanma Bilki altını ıslatmışsındır

**BU TÜP BEBEK HATALI HEP GAZ KAÇIRIYO
http://bizbizeyiz.yetkinforum.com
CaN$uU_00
Admin
CaN$uU_00

jokkk komikk nickler:D Empty
MesajKonu: Geri: jokkk komikk nickler:D   jokkk komikk nickler:D Icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 3:01 pm

=)=) gerJKtenDE gsLMiŞLEr sa0Lasın

jokkk komikk nickler:D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-